10 maart 2006

Het cultuurkanaal van de VRT

Met toenemende verbazing stelt men vast hoe actoren van het maatschappelijke leven de verheffing van het Vlaamse volk willen realiseren door de openbare omroep aan te zetten tot het ontwikkelen van een heus cultuurbeleid. Een heuse strijd die enkel ingegeven kan zijn door negationisme van de bestaande media.

Bij weze van proef koopt U het eerste beste televisieblad dat u in handen kan krijgen en bladert door naar de televisieprogrammering van zaterdag - de dag bij uitstek voor televisiekijkend Vlaanderen. Het leven zoals het is: adoptie, F.C. De Kampioenen, De Thuisploeg, Het ABC van de VRT...

En u twijfelt over de intentie van de VRT voor cultuur buitenshuis? Een mens zou vluchten naar het theater of de film bij het aanzien van zoveel wansmaak op één avond.

2 Comments:

At 15:24, Anonymous Anoniem said...

Daardoor dat de hoge kijkcijfers voor FC DE KAMPIOENEN te verklaren zijn. Tussen alle shit op televisie op zaterdag zoeken de mensen dan iets herkenbaars. Hoe dat andere zenders er nog nooit aan gedacht hebben om hun zaterdag deftig te programmeren, God mag het weten. De VRT zou zijn zaterdag direct verliezen. Misschien een tip voor die zogezegde specialisten programmamakers.

 
At 14:23, Blogger kingrani said...

Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart Cashback Offer You will get upto 75% Discount

Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart Cashback Offers You will get upto 75% Discount

Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart big billion day offers You will get upto 75% Discount

Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site so here you will getFlipkart bank offersso

Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site flipkart cashback offersso

Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site Flipkart hdfc offersso

 

Een reactie posten

<< Home